Stormschade herstellen in Almere

Het weer kan in Nederland soms spoken. Vooral in de herfstmaanden is er veel harde wind, ontstaan er heftige regenbuien of valt er harde hagel. Al deze weersomstandigheden kunnen ervoor zorgen dat uw dak beschadigt. Zijn er tijdens een storm pannen van uw dak gewaaid of zitten de dakpannen los? Is er lekkage ontstaan? Of heeft u te maken met andere schade aan uw dak? Geen paniek! In Almere en omgeving schakelt u bij stormschade de ervaren dakexperts van S.K. Fleur Dak- & Installatiewerk in. Wij bieden altijd de oplossing waar u naar op zoek bent.

Snelle service

Het is ontzettend vervelend als u te maken heeft met stormschade aan uw dak. Daarom staan wij bij zulke dringende gevallen dag en nacht voor u klaar. U kunt ons voor directe hulp bereiken door te bellen naar 036 - 207 80 04. Of het nu gaat om het terugplaatsen van losgelaten dakpannen of om het herstellen van andere schade, wij staan snel bij u op de stoep om voor een passende oplossing te zorgen.

Heeft het herstellen van uw schade minder haast of wilt u meer informatie? Vul dan ons contactformulier in. Nadat u het formulier heeft ingevuld hoort u zo snel mogelijk van onze specialisten. In de regio Almere kunt u altijd een beroep op ons doen!