Daklekkage in Almere

U weet direct wat er aan de hand is wanneer u de donkere plek op het plafond ziet. Om schade door een daklekkage Almere te voorkomen kunt u het beste contact opnemen met een dakdekk Onze dakdekker vertelt u precies wat u kunt doen om vervolgschade te voorkomen en kan uw dak altijd op korte termijn komen repareren. Lees gerust verder voor tips en informatie bij daklekkages. Direct een afspraak maken? Bel gerust naar 036 - 207 80 04 of maak gebruik van het contactformulier.

Daklekkage Almere: wat te doen?

Gelukkig is de oorzaak van het lek vaak makkelijk op te sporen en kan het dak daarna gerepareerd worden. Op die manier voorkomt u grote vervolgschade. Leg handdoeken neer om het vocht op te vangen en verplaats uw spullen. U kunt ook foto’s van de lekkage maken om die vervolgs op te sturen naar uw verzekering. Wellicht vergoeden zij de schade. Het is geen goed idee om zonder ervaring uw dak op te gaan. Een dak met een lek is niet in de beste staat. Laat dit liever over aan een specialist.

Onze werkwijze bij daklekkage in Almere

Om onze kwaliteit te waarborgen hanteren wij een heldere werkwijze bij daklekkage Almere. Aan de telefoon wordt het probleem met uw dak al snel duidelijk. Wij stellen u daarna een aantal vragen, zodat wij een goed beeld krijgen van wat er bij uw dak speelt. Om zeker te zijn van de oorzaak van het lek moeten we uw dak op om deze grondig te bekijken. Daarvoor kunnen wij altijd op korte termijn een afspraak inplannen.

Bij een dakinspectie missen wij niets. Door alle onderdelen van het dak bij langs te gaan zien wij niets over het hoofd en kunnen we de dak lekkage effectief herstellen. De dakinspectie zal uitwijzen wat er precies nodig is om uw dak in goede staat te herstellen. Wij geven u gedetaileerde informatie en een inschatting van de kosten. We gaan met u in gesprek over de werkzaamheden die wij voor u kunnen uitvoeren. Indien u akkoord gaat met ons voorstel, dan plannen wij direct een afspraak met u in.

Oorzaken lekkage dak

De oorzaak van een daklekkage is vaak zo gevonden. Vaak gaat het om een klein mankement dat snel gerepareerd kan worden. Is er wel grotere schade? Dan moet er een dakspecialist aan te pas komen. Dieren die bescherming zoeken onder of in uw dak kunnen uw dak kapot maken. Om een daklekkage Almere te voorkomen kunt u beginnen met het laten uitvoeren van periodiek dakonderhoud. Hiermee worden mankementen gerepareerd, maar kunt u ook beginnende schade opmerken.

Lekkage plat dak

De oorzaak voor een lekkage plak dat is vaak een scheur in de dakbedekking of een slechte afvoer van water. Uitgedroogde dakbedekking met scheuren kunt u beter snel vervangen, anders bent u veel geld kwijt aan reparaties. Mocht u zelf niet zo handig zijn dan hebben wij altijd op korte termijn een dakdekker voor u beschikbaar voor daklekkage repareren. Bel ons gerust voor een afspraak op 036 - 207 80 04.

Lekkage schuin dak

Verschillende onderdelen van het dak kunnen kapot gaan en een lekkage schuin dak veroorzaken. Vaak zijn het bij een schuin dak kapotte of afgewaaide dakpannen. Soms kan de lekkage direct verholpen worden. Wij nemen onze volledig uitgeruste bedrijfswagen in ieder geval mee. Wij verhelpen een daklekkage door een losse dakpan direct voor u, maar plannen even een nieuwe afspraak met u in indien het om een groter probleem gaat.

Bel gerust bij daklekkage in Almere

Vandaag uw daklekkage repareren? De dakdekkers van S.K. Fleur Dak & Installatiewerk staan altijd voor u klaar. Uw daklekkage in Almere is bij ons in goede handen. Voordat wij aan het werk gaan maken wij heldere afspraken met u. Direct een afspraak maken of advies nodig? Bel ons gerust op 036 - 207 80 04. Wij staan u te woord.