Dakisolatie in Almere

De voordelen van dakisolatie zijn legio. Hieronder kunt u alle informatie vinden over dakisolatie, zoals de kosten, eventuele subsidie en verschillende soorten dakisolatie. Dakisolatie in Almere direct laten plaatsen? Een dakdekker in Almere van S.K. Fleur Dak & Installatiewerk staat u te woord. U kunt al uw vragen over de isolatie van uw dak kunt u aan hem kwijt. Schroom niet en bel ons via 036 - 207 80 04.

Dakisolatie: de voordelen

Dakisolatie is erg gunstig voor uw portemonnee. Afhankelijk van het type dak en de soort isolatie kunt u tussen de €400 en €800 per jaar besparen op je energierekening. Hierbij wordt uitgegaan van een gasprijs van 1 euro/m3 gas. U kunt zelf uitrekenen hoeveel u bespaart bij dakisolatie in Almere aan de hand van de huidige gasprijs. Andere voordelen van dak isoleren zijn:

  • Het wordt aangenamer in huis.
  • Omdat er minder CO2 nodig is wordt het klimaat daar ook niet door aangetast. Het is dus goed voor het milieu.
  • Het verhoogt de waarde van uw woning.

Dakisolatie: kosten

De kosten voor dakisolatie in Almere laten plaatsen komen neer op tussen de €1000 en €4500. U kunt de kosten drukken door aanspraak te maken op eventuele subsidies. Deze kunnen tot 30% van de kosten dekken. Meer informatie over subsidies kunt u vaak vinden bij de gemeente. Informeer u goed, want er zijn wel vaak voorwaarden aan verbonden.

Wat wij voor u kunnen betekenen

Voor alle typen dak isolatie kunt u bij S.K. Fleur Dak & Installatiewerk terecht. Wij zijn een allround dakdekkersbedrijf en u kunt dan ook bij ons terecht voor alle soorten dakwerkzaamheden. U kunt het plaatsen van dakisolatie in Almere met een gerust hart aan ons overlaten. Wij staan voor deskundigheid, veiligheid en hebben oog voor het milieu.

Dakisolatie binnenzijde

Is uw platte dak toe aan vernieuwing? Dan is dat ook een goed moment om dakisolatie aan de binnenzijde aan te laten brengen. Een mooie manier om uw schuine dak te isoleren is dakisolatie aan de binnenzijde toe te voegen. Hierdoor ontstaat goede isolatie. Ook een goede optie voor het isoleren van uw woning is zoldervloerisolatie. Dit is handig wanneer u de zolder alleen als opbergruimte gebruikt en dus niet verwarmt.

Dakisolatie buitenzijde

U kunt ook isolatiemateriaal op uw platte dak laten leggen. Dit is een makkelijke en snelle vorm van dakisolatie, maar levert minder goede isolatie op. De beste optie voor de dakisolatie van uw schuine dak is dakisolatie aan de buitenzijde. Dit is een klus voor een dakdekkersbedrijf, maar levert enorm goede isolatie op. Bent u op zoek naar een snelle oplossing voor de isolatie van uw schuine dak? Kijk naar de mogelijkheden van isolatiemateriaal dat onder de dakbedekking wordt gespoten.

Dakisolatie Almere door S.K. Fleur Dak & Installatiewerk laten uitvoeren

Wij hebben altijd voldoende dakdekkers beschikbaar, zodat wij u snel kunnen helpen. Op zoek naar meer informatie over dak isoleren of wilt u een afspraak inplannen? U kunt telefonisch contact met ons opnemen via 036 - 207 80 04 of een afspraak maken via het contactformulier.