Uw dakgoten expert in Almere

Veel mensen staan er niet zo bij stil, maar goten vormen een belangrijk deel van uw dak. Wanneer er problemen aan een goot optreden, moeten deze dan ook vlug worden verholpen. In de regio Almere kunt u daarvoor terecht bij uw ervaren dakdekker: S.K. Fleur Dak- & Installatiewerk. Maar dat is niet het enige wat wij op het gebied van dakgoten kunnen verzorgen. Ook voor aanleg en vervanging kunt u bij ons aankloppen.

Dakgoten aanleggen en vervangen

Wilt u nieuwe dakgoten laten plaatsen? Dan is het allereerst van belang om een passende materiaalsoort te kiezen. Aluminium, kunststof en zink zijn enkele veel gemaakte keuzes. Wat voor u de beste optie is, hangt af van een aantal factoren. Wat past bij de uitstraling van uw woning? Hoe onderhoudsarm moet de goot zijn? En wat wilt u ervoor betalen? Als u niet precies weet welke goot u moet kiezen, denken onze medewerkers graag met u mee! Tevens kunnen wij uw huidige dakgoot vervangen. Als reparatie niet meer mogelijk blijkt, zorgen wij ervoor dat er een nieuw exemplaar wordt geplaatst.

Deskundige dakgoot reparatie

Uw dakgoten repareren is gelukkig in veel gevallen wel mogelijk. Bij een lekkage kunnen wij meestal het lek dichten. Dan gaat uw goot weer even mee! Vraagt u zich af of reparatie van uw dakgoten mogelijk is bij uw woning of bedrijfspand? Laat onze medewerkers er dan eens naar kijken. In Almere en omstreken staan wij voor u klaar!