Plat dak bedekken in Almere?

Veel woningen in Nederland hebben een plat dak. Voor platte daken zijn er verschillende mogelijkheden op het gebied van dakbedekking. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om bitumen te plaatsen, EPDM of PVC. Van deze materialen heeft EPDM de langste levensduur, deze dakbedekking gaat tot wel 40 jaar mee. De levensduur van PVC en bitumen is iets korter, gemiddeld 25 jaar, maar deze dakbedekking is ook goedkoper.

Woont u in Almere of omgeving en wilt u uw platte dak laten bekleden? Welke soort dakbedekking voor uw dak geschikt is, hangt af van vele factoren. Onze dakdekker uit Almere kan u precies vertellen welk type voor uw huis geschikt is. Vraag uitgebreid advies aan de specialisten van ons dakdekkersbedrijf. Wij komen desgewenst graag eens bij u langs om uw plannen door te spreken in Almere of in de nabije omgeving van Almere.U kunt ons bellen op 036 - 207 80 04 of vul ons contactformulier in.

Voordelen van bitumen op uw platte dak

Bitumen is de meest gebruikte dakbedekking voor platte daken. Het is geschikt voor het bekleden voor platte daken, omdat bitumen duurzaam en waterdicht is. Het heeft niet alleen een hoge temperatuurstabiliteit, maar biedt ook een hoge weerstand tegen veroudering, is zeer UV-bestendig en heeft weinig onderhoud nodig. Een ander bijkomend voordeel is dat bitumen eenvoudig te verwerken is en het materiaal gerecycled kan worden. Wilt u uitgebreider worden voorgelicht over de voordelen van bitumen? In de omgeving van Almere staan onze medewerkers voor u klaar! Wij helpen u graag met het bedekken of renoveren van uw dak in Almere en omgeving. Wilt u meer informatie over het dakbedekking? Neem dan even contact met ons op via nummer 036 - 207 80 04 en wij bespreken graag de mogelijkheden met u.