Dakrenovatie in Almere

Heeft uw dak de afgelopen jaren weinig onderhoud gehad en is het verzakt of aangetast door schimmels? Voor de renovatie van uw dak bent u in Almere en omgeving aan het juiste adres bij S.K. Fleur Dak- & Installatiweerk. Hoe groot de mankementen ook zijn; wij kunnen ze voor u herstellen.

Onze ervaren dakdekkers komen eerst bij u langs voor een inspectie van uw dak. Op deze manier kunnen wij bekijken wat de huidige staat is van uw dak en kunnen we bepalen welke onderdelen vervangen moeten worden. In sommige gevallen is het nodig dat we uw complete dak vervangen. Wij voorzien u altijd van de beste adviezen en bieden u meerdere mogelijkheden. Zo weet u zeker dat u de juiste keuze kunt maken.

Vakkundig en betrouwbaar

Als wij uw dak renoveren controleren we alle onderdelen. Daarbij nemen wij ook de isolatie van uw dak mee. Als daar verbetering in plaats kan vinden zullen wij dit met u bespreken. Wanneer we een dakrenovatie uitvoeren, is het handig om ook direct de isolatie mee te laten nemen. Zo slaat u twee vliegen in één klap en zult u flink gaan besparen op uw stookkosten.

Wilt u ook een dakrenovatie uit laten voeren? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag op een vakkundige manier in de hele regio Almere.